Winter arrangement

Zweden is een echt wintersportland, de vriendelijke en gastvrije bevolking zorgen er voor dat een verblijf al snel als een tweede thuis aanvoelt, sneeuw in Zweden is een vanzelfsprekendheid, de sneeuwverwachting in Zweden is dik in orde en dit land heeft aan de wintersporter heel veel extra’s te bieden op het gebied van rust, natuur en ruimte. Een andere bijkomstigheid; het wintersportseizoen duurt in Zweden van november tot begin mei, gedurende deze periode is de sneeuwhoogte in Zweden op een goed niveau en worden er ook veel activiteiten georganiseerd, zo heeft bijna ieder dorp hier in de regio z'n eigen skipiste maar voor de serieuzere skiër is het skigebied in Hammerstrand (20 minuten vanaf het appartement) en het stadje Solleftea (40 minuten) met maar liefst 6 afdalingen het echte werk!

Het winter arrangement bij 123vakantiezweden, betreft een week vol pure outdoor beleving, natuur maar ook oorverdovende stilte.

Van een snowscooter safari- sledenhondentour tot en met een kampvuur avond bij de Big Moose Grillhut. Onbetaalbaar is de kans op het Noorderlicht en de sowieso prachtige sterrenhemel.

De kosten van deze winter experience met 7 overnachtingen in het sfeervolle wildlife appartement en het complete outdoor programma is sek 18.500,= ( zo’n 1.850,00 euro),  op basis van 2 personen.

U kunt natuurlijk ook het wildlife appartement zonder outdoor programma huren en uw eigen plan trekken. Of een gedeelte van het programma. Alles is in overleg mogelijk!

Nieuwsgierig? Neem contact op via het formulier bovenin de menu balk.

123vakantiezweden heet u van harte welkom.

Wilt u ons volgen op Facebook, dan geef de pagina 123vakantiezweden een like.

Vänlig hälsning,

Monique